Plan for forårssæsonen 2020

Plan for forårssæsonen 2020

Skulpturer
Sammen med designer Charlotte Carstensen vil vi arbejde med skulpturer med inspiration fra den italienske kunstner, arkitekt, designer og poet Riccardo Dalisi, der bl.a. har lavet produktdesign for Alessi.

Klassisk tegning og maling
Sammen med billedkunstnerRuhulKajolvil eleverne arbejde med klassisk tegning og maling. Eleverne opøver deres evne at gengive et foto eller en genstand ved at betragte alle dens former, farver og detaljer, så de tegner det, de ser,og ikke det de tror, de ser.

Geometrisk billedtryk på papir
Sammen med billedkunstner Amalie Bechmann vil vi arbejde med både akvarel og akrylmaling. Vi skal male baggrunde med anderledes ”pensler” som fx tandbørster, vatpinde, svampe osv. Til tryk af motiver bruger vi forskellige størrelser stempler/trykklodser med geometriske former. 

Arkitekturens univers
Sammen med arkitekt og forfatter Julie Dufour udforsker eleverne arkitekturens univers, når de designer og bygger arkitekturmodeller af ”Tiny houses” på hjuli 1:20Forårssæsonen 2020 slutter med en fernisering torsdag d. 2. aprilkl. 18-19Der er lukket for kommentarer.