Undervisere

Charlotte Carstensen, leder af Billedskolen, er uddannet designer fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har derudover en Pædagogisk Diplomeksamen i æstetik, kultur og håndværk. Arbejder som produkt- og udstillingsdesigner og underviser både børn og voksne i designprocessen på en række kulturinstitutioner og skoler i både ind- og udland. Er en del af tegnestuefællesskabet All About A, der er specialiseret i arkitektur og design for børn.

Amalie Bechmann er uddannet bibliotekar med speciale i børne- og kunstlitteratur. Startede som assistent for en række københavnske kunstnere, indtil hun fik eget atelier og galleri, der i dag ligger i Hundested. Har siden 1993 arbejdet som kunstformidler og underviser for børn og unge på en række kulturinstitutioner.

Ruhul Kajol er uddannet fra Institute of Fine Arts i Dhaka, Bangladesh i 1983. Bosat i Danmark siden 1986. Har haft mere end 40 soloudstillinger i hele verden, og har lavet ‘Traffic Art’ i en række europæiske lande. Ansat som kunstner på billedskolen siden 1996.

Julie Dufour er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Har arbejdet som arkitekt i London og sidenhen med udstillinger og kommunikation. Har mange års erfaring med formidling af arkitektur til børn og unge på en række kulturinstitutioner. Er en del af tegnestuefællesskaberne My Little Architect og All About A og forfatter til bøgerne ”Byg, tegn og lær” samt ”Utzons Univers”.
juliedufour.dk

Jens Hemmel har været selvstændig professionel fotograf i over 30 år, med speciale i reportage, portræt og fotoillustrationer. De seneste 25 år har han også undervist i fotografering og digital billedbehandling for både børn, unge og voksne. Ud over kurser og workshops har Jens også stor erfaring som billedredaktør, og bliver ofte brugt som dommer i fotokonkurrencer.
hemmel.dk